Kleur in huis is niet meer weg te denken

Je woning nieuw leven in blazen wordt door velen als een moeilijke taak gezien. Hierbij worden verschillende trends en de veranderingen daarvan het niet makkelijk gemaakt om de juiste keuze te maken voor een nieuwe inrichting. Maar een van de woontrends die voorlopig niet weg zal gaan en dus nog wel een tijdje blijft is het toevoegen van kleur aan je woning. Groen, roze of toch een aardetint het zijn misschien niet altijd de kleuren waar je aan denkt, maar dit zijn wel de trendkleuren van het moment. 

Groen is al jaren een terugkerende kleur

Een van de kleuren die in het afgelopen jaar niet weg te denken is, groen! Deze kleur is op verschillende manieren te combineren. De kleur groen is al jaren niet meer weg te denken uit het industriële interieur maar maakt nu ook zijn intrede bij andere woontrends. Denk hierbij aan de kleur groen combineren met een bamboe of rotan, zo past de kleur groen perfect bij een botanische woonstijl. Toch net iets te veel om meteen een groene meubel of muur toe te voegen aan je woning, ga dan voor accessoires. Deze zorgen voor een kleurrijke touch in jouw interieur en met de kleur groen kun je alle kanten op. Denk hierbij aan planten maar ook aan allerlei andere leuke accessoires. 

Groen toch niet helemaal de kleur voor jou. Dan zijn er nog voldoende andere kleuren, zoals verschillende aardetinten. Bruin, beige, taupe en terracotta zijn kleuren waaraan je zou kunnen denken. Dit zijn rustige kleuren die gemakkelijk voor een groter meubel of voor een muur gebruikt zouden kunnen worden. Het voordeel van aardetinten is, dat hier veel variaties in zijn. Aardetinten kunnen donker, maar ook heel licht zijn. Dit maakt het toepassen van aardetinten een gemakkelijke optie voor het meer kleur in huis. 

Ga je toch liever voor rustig of een opvallende kleur. 

Groen toch niet helemaal de kleur voor jou. Dan zijn er nog voldoende andere kleuren, zoals verschillende aardetinten. Bruin, beige, taupe en terracotta zijn kleuren waaraan je zou kunnen denken om een rustige kleur toe te voegen aan je woning. Deze kleuren zijn rustige en kunnen gemakkelijk voor een groter meubel of voor een muur gebruikt worden. Het voordeel van aardetinten is, dat hier veel variaties in zijn. Aardetinten kunnen donker, maar ook heel licht zijn. Dit maakt het toepassen van aardetinten een gemakkelijke optie voor het meer kleur in huis. 

Ga je toch liever voor een wat opvallendere kleur? Dan is roze perfect en een van de nieuwste trends voor in huis. Lees vooral nog even verder om te zien hoe je roze kunt toevoegen zonder dat jouw huis gaat lijken op een suikerspin. De truc om roze in jouw interieur op te nemen is om het simpel te houden. Door kleine accessoires of enkele meubels in de kleur roze te nemen krijgt je woning een color pop en valt deze toch goed op

Welke kleur moet ik kiezen

De juiste kleur kiezen kan moeilijk zijn, ga je voor neutrale tinten met een statement piece of toch liever in het hele interieur meer kleur toevoegen. Woonwinkel Hengelo of Woonwinkel Oldenzaal kan helpen bij het maken van het juiste kleurenpallet voor jouw woning. Hierdoor ben jij ervan gegarandeerd dat de gekozen kleuren ook goed terecht komen in jouw huis. Of dit nu met groen, aardetinten, roze of een andere kleur is, jij zit helemaal goed.